Nieuws

Nieuwe HP Tablet

HP heeft een zakelijke tablet met 12,5"-scherm en keyboard-accessoires uitgebracht. HP levert de Pro X2 612 met een Wacom-stylus, die in de behuizing geïntegreerd kan worden. De tablet kan onder andere met een keyboard met accu en diverse poorten gecombineerd worden.

De HP Pro x2 612 is los als tablet te krijgen. Het scherm heeft een 12,5"-scherm met resolutie van 1920x1080 pixels. De tablet beschikt over een micro-sdkaartsleuf en HP levert configuraties met zuinige Core i3's en Core i5's van de Haswell-generatie van Intel. In het scherm is Wacom-technologie geïntegreerd en HP levert dan ook een stylus mee. Microsoft maakt voor zijn concurrerende Surface Pro 3-tablet gebruik van vergelijkbare touch-technologie van N-Trig, die dunnere schermen mogelijk maakt.

Tags: 

Infrarood camera

Winnweiler/Langmeil, 1 april 2014. MOBOTIX presenteert op de Light+Building van dit jaar in Frankfurt zijn eerste infraroodcamera M15D-Thermal, zijn huidige cameraplatform met 5 megapixel-technologie .

De nieuwe modules van de warmtecamera meten de warmte die objecten en personen uitstralen, en werken dus bij volstrekte duisternis. In combinatie met de MOBOTIX-software voor bewegingsdetectie, MxActivitySensor, kunnen op die manier ook 's nachts bewegingen op het beeld met zekerheid worden gedetecteerd, waarbij alleen veranderingen van plaats leiden tot afgifte van een signaal. Objecten die wel bewegen, maar niet van plaats veranderen, activeren geen signaal. Ook overdag bieden thermische modules voordelen, omdat ze bewegende objecten bijvoorbeeld ook signaleren in de schaduw, tijdens de schemering of achter struiken. Een dualcamera M15 met een thermische module en een daglichtsensor heeft als voordeel dat de beelden van beide kunnen worden gecombineerd. Enerzijds worden overdag en tijdens de schemering opnamen met een hoge resolutie van 5 megapixel gemaakt, terwijl anderzijds bewegingen gedurende de nacht met zekerheid worden gedetecteerd. De thermische modules van MOBOTIX hebben een certificaat voor weerbestendigheid conform IP65 en zijn net als de daglichtmodules verkrijgbaar met verschillende brandpuntafstanden.

Tags: 

Aviglion camera

Het Canadese bedrijf Avigilon ontwikkelt en produceert innovatieve en hoogwaardige High Definition (HD) megapixel camera surveillance systemen.

Avigilon brengt hiermee camera surveillance naar een hoger niveau door de laatste video technologische ontwikkelingen te combineren met 's werelds beste beeldkwaliteit.Het productenpakket van Avigilon bestaat uit megapixel camera's tot 29 megapixels.

Tags: