Woning

Uw woning beveiligen aan de hand van videobewaking zorgt voor een veilig gevoel. Deze slimme zet houdt dieven op een afstand. Via ieder mobiel toestel kan u ten allen tijde en overal ter wereld kijken naar uw videobeelden. Tijdens ons bezoek zoeken we samen uit wat er nodig is om een optimale beeldkwaliteit te bekomen. 

Paxton SIP

Er zijn echter systemen voor ieders budget. Wenst u een live demo, dan kan dit in onze demo ruimte of live bij uw thuis. Indien u een videofoon wenst om uw bezoekers binnenshuis te kunnen waarnemen, kunnen wij dit voor uw aanbieden en installeren.
Maak gerust een afspraak!
Belastingsvoordeel voor particulieren

U bent belastingplichtig en u doet een investering voor het beveiligen van uw woning (eigen woning of gehuurd) tegen inbraak of brand? Dan kan u vanaf nu belastingvermindering krijgen als de werken worden uitgevoerd door een vakman.

Het is een fiscale maatregel. U kan 30 % van de uitgaven met een maximumbedrag inbrengen in uw belastingen. Het geïndexeerde maximumbedrag voor de belastingsaangifte 2014 - inkomsten 2013 - bedraagt € 750.

Meer info kan u terugvinden op deze website: https://www.besafe.be/nl/tips/belastingsvermindering-beveiliging-van-woningen-tegen-inbraak-en-brand

Foto's (klik voor grote foto's)

foto 1 prive woning
foto 2 prive woning
foto 3 prive woning
foto prive raam